Skip to main content

SPORT – Mijn najaars hardloopkalender

Na de Dam tot Damloop heb ik de smaak weer helemaal te pakken. Dag blessure, hallo hardloopevenementen. Er is niets magischer dan meedoen aan een event en dat ga ik dan ook doen zolang ik kan. En laat het najaar nu boordevol toffe events zitten. Deze events staan op mijn planning.

17 september: Dam tot Damloop 10EM, Amsterdam

De Dam tot Damloop heb ik natuurlijk al gelopen, maar deze geweldige run mag zeker niet aan dit lijstje ontbreken. Ik heb er echt van genoten en dit smaakt absoluut naar meer. Mijn raceverslag lees je op #FITGIRLCODE.

1 oktober: Singelloop 10KM, Breda

Het volgende doel is de Singelloop in Breda. Ik ga voor de 10 kilometer, mijn vriend loopt na mij de halve marathon. Natuurlijk ga ik hem dan na mijn eigen run aanmoedigen. Een PR op de 10 kilometer ga ik niet lopen, het wordt dus gewoon genieten van de sfeer. Ik ben erg benieuwd, want de verhalen die ik hoor zijn super.

7 oktober: Molenloop 10EM, Alblasserdam

Een run in ons eigen dorp kan ik natuurlijk niet overslaan. De Molenloop start bij de plaatselijke atletiekvereniging. Het grootste gedeelte van het parcours is gelijk aan de route die ik altijd loop tijdens mijn duurlopen. Erg leuk om dit eens als wedstrijd variant te lopen. Ik ben benieuwd!

14 oktober: Rotterdam Night Run 8KM, Rotterdam

Met collega’s doe ik mee aan de Rotterdam Night Run. Een event dat niet gericht is op tijd (er is zelfs geen tijdsregistratie), maar puur op beleving. Het is mijn eerste Night Run, dus ik ben erg benieuwd.

29 oktober: Drechtstadloop 21,1KM, Dordrecht

Al voor de Dam tot Damloop spookte de Drechtstadloop door mijn hoofd. Ik beloofde mezelf dat ik me in mocht schrijven als de Dam tot Damloop goed zou gaan. Die ging goed en dus staat er opnieuw een halve marathon op de planning. Na de CPC Loop (nu 2,5 jaar terug) is dit mijn 2e halve marathon. Super spannend!!

10 december: Bruggenloop 15KM, Rotterdam

De Bruggenloop liep ik in 2015 al eens. Ondanks mijn blessure heb ik toen toch enorm kunnen genieten van dit event. Bijzonder hoe gemakkelijk deze afstand toen nog voelde. Dit moet een mooie afsluiter van een bijzonder hardloopjaar gaan worden!

Geeft het meedoen aan hardloopevenementen jou ook zoveel energie? Ik ben erg benieuwd welke events de komende maanden op jouw planning staan! Welke events mag ik niet missen?

Nathalie

Blogger missionnana.nl