Skip to main content

SPORT – Mijn najaars hardloopkalender

Hardlopen is leuk, het meedoen aan hardloopevenementen nog leuker! Ik krijg altijd zoveel energie van de sfeer die rondom een evenement hangt. Hieronder een overzicht van de evenementen die ik op de planning heb staan voor de 2e helft van 2018.

23 september: Dam tot Damloop 10EM, Amsterdam

Net als vorig jaar, ben ik ook dit jaar weer uitgenodigd om deel te nemen aan de Dam tot Damloop. Na de toffe ervaring van vorig jaar hoefde ik dit jaar geen seconden te twijfelen. Ja natuurlijk wil ik hieraan meedoen!

7 oktober: Singelloop 21KM, Breda

Vorig jaar liep ik heel onverwachts een PR op de 10 kilometer tijdens de Singelloop in Breda. Dit jaar hoop ik mee te doen aan de halve marathon. Of dit haalbaar is weet ik nog niet, maar ik begin er steeds meer vertrouwen in te krijgen. Zo niet, dan ga ik alsnog voor de 10 kilometer. Want de sfeer in het mooie Breda zorgt hoe dan ook voor een feestje!

4 november: Drechtstadloop 21KM, Dordrecht

Nog zo’n blijvertje na vorig jaar: de Drechtstadloop halve marathon. Een “thuiswedstrijd” die ik niet wil missen. En als het meezit wordt dit mijn 2e officiële halve marathon van 2018.

18 november: Zevenheuvelenloop 15KM, Nijmegen

Jaren terug schreef ik me al in voor de Zevenheuvelenloop. Toen moest ik deze helaas afzeggen door een hardnekkige scheenbeenblessure. Omdat dit één van de mooiste hardloopevenementen van Nederland schijnt te zijn ga ik voor een 2e poging! Ontzettend veel zin in!

9 december: Bruggenloop 15KM, Rotterdam

Net als vorig jaar wil ik mijn hardloopjaar graag afsluiten met de Bruggenloop. Nu maar hopen dat er dit jaar niet precies op die dag een pak sneeuw uit de lucht komt vallen en het evenement gewoon door kan gaan!

Hiernaast heb ik nog heel veel kleinere, lokalere evenementen op mijn agenda staan. Hierbij beslis ik meestal wat later of ik meedoe of niet. Maar van bovenstaande evenementen ben ik vrij zeker dat ik (mocht alles goed gaan) aan de start staan.

Hoe ziet jouw hardloopkalender eruit? Heb je nog tips? Is er nog een evenement dat ik niet mag missen? Laat dan even een comment achter. 

Nathalie

Blogger missionnana.nl