Skip to main content

Hardloopdoelen 2019

Natuurlijk wil ik in 2019 weer graag PR’s verbreken, maar ik heb ook geleerd dat genieten van alle kilometers het allerbelangrijkste is. Mijn hardloopdoelen voor 2019.

1. Een 2e marathon

Het blijft iets magisch: die 42,195 kilometer. In 2019 hoop ik opnieuw de Rotterdam Marathon te lopen. Mocht dit niet lukken dan hoop ik dat een najaarsmarathon er wel inzit. We gaan het zien…

2. Lopen in het buitenland

Naast Nederland hoop ik op minimaal 3 vakantiebestemmingen hard te lopen. Ik vind het altijd zo tof om een bestemming al hardlopend te verkennen! Ook wil ik heel graag een keer deelnemen aan een evenement in het buitenland. Wie weet in 2019?

3. PR 10 kilometer

Die tijd moet er toch een keer aan… Mijn snelste 10 kilometer liep ik in 2017 tijdens de Breda Singelloop. Volgens mijn Garmin sporthorloge een tijd van 52 minuten en 09 seconden. Ik hoopte dit in 2018 al te verbreken, dat is niet gelukt. Dit jaar een nieuwe poging dus! Het liefst loop ik ‘m een keer binnen 50 minuten. Blijven dromen (en vooral hard trainen)…

4. Meer afwisseling

Het afgelopen jaar liep ik bijna altijd op een zelfde tempo. Komend jaar wil ik mijn trainingstypes meer afwisselen. Langzame loopjes in zone 1, intervaltrainingen, enzovoorts. Dit maakt mijn trainingen leuker en mijn lichaam sterker.

5. Minimaal 1250 kilometer

Vorig jaar heb ik dit doel net niet gehaald, dus dit jaar doe ik gewoon een nieuwe poging. Als ik minder last krijg van blessures moet dit lukken!

Ik ben natuurlijk ook benieuwd naar jouw hardloopdoelen voor 2019. Deel deze dus zeker in een comment. Op naar een mooi 2019!

Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl