damtotdamloop

SPORT – Dam tot Damloop: een korte terugblik

De Dam tot Damloop is nu ruim een week geleden. Wat was het een feestje! Met dat de dagen verstrijken vergeet ik de vermoeide benen en blijven alleen de mooie herinneringen over. Het laatste wat ik op mijn blog deelde was alles over mijn voorbereidingen. Tijd voor een update!

Degene die mij volgen op Instagram hebben natuurlijk al gezien dat ik de Dam tot Damloop heb uitgelopen in een tijd van 1 uur 30 minuten en 8 seconden. Een gemiddelde snelheid van 5 minuten en 33 seconden per kilometer. Een tijd waar ik toen ik in het startvak stond echt niet van durfde te dromen.

Wat er nu nog overblijft? Een super mooie medaille die hangt te shinen aan mijn medaillerek en me voor altijd zal herinneren aan het moment dat ik na een eindeloze periode vol blessureleed eindelijk weer terug ben! Deze loop heeft dus zeker een speciaal plekje in mijn hart.

Een uitgebreid Dam tot Damloop raceverslag lees je terug op #FITGIRLCODE.

Uiteraard zit ik alweer boordevol nieuwe plannen! Deze deel ik snel in een nieuw artikel! Laat even een comment achter als jij ook hebt meegelopen met de Dam tot Damloop. Hoe ging het bij jou?

Nathalie

Blogger missionnana.nl