Skip to main content

MOTIVATION MONDAY – 3x healthy food blogs

Ik haal ontzettend veel inspiratie en motivatie uit de blogs van andere fitgirls. Deze Motivation Monday mijn favoriete foodblogs op een rijtje..

Natuurlijk volg ik ook met veel plezier de grotere foodblogs, maar omdat we deze allemaal waarschijnlijk wel kennen wil ik vandaag juist aandacht besteden aan de minder bekende blogs.

FitBeauty
Mijn absolute favoriet (en hiermee ook de grootste van deze drie) als het aankomt op foodblogs is Fitbeauty van Teni. Teni is een afgestuurd diëtist en blogt dus met veel kennis van zaken. De categorie ‘Hoe zit dat nou‘ is echt erg leerzaam. Naast deze nuttige info vind je lekkere recepten en fijne inspiratie in de voedingsdagboeken.

Healthinut
Milou van Healthinut deelt op haar blog haar persoonlijke ervaringen over haar weg naar een gezonde levensstijl. Op dit moment is zij bezig met een reverse diet. Erg interessant! Voor mij is Milou een echte inspiratiebron. Fijn is het dat ze ook veel lekkerder recepten, reviews en hotspots deelt.

WildOat
Mijn laatste ontdekking is het blog Wild Oat van Marlotte. Op haar blog zijn ontzettend veel lekkere recepten te vinden. Ik werd vooral erg enthousiast van de serie ‘What’s for Breakfast?‘. Hele fijne en vernieuwende recepten.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken en zou het leuk vinden als je jouw favoriete foodblogs deelt in de comments!

Een fijne nieuwe week!


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

4 thoughts to “MOTIVATION MONDAY – 3x healthy food blogs”

  1. Aaah Nathalie!! Wat voel ik me vereerd en ontzettend blij dat je mij noemt in je lijstje (en ook nog eens op nummer 1!!).

    Dankjewel :)
    Liefs!
    Teni

Reacties zijn gesloten.