Skip to main content

GOALS – Uitdaging #1: twee liter water drinken

Ik ben nu precies drie weken fanatiek bezig met het verbeteren van deze slechte gewoonte! Tijd voor een update.. Lukt het me twee liter water per dag te drinken?

Eerder gaf ik al water drink tips en testte ik verschillende water drink applicaties. Maar het belangrijkste is nu natuurlijk: heeft het geholpen?

Ja! Met name dankzij de applicatie Plant Nanny kom ik dagelijks ruim aan de twee liter water (en thee). Aan de hand van mijn persoonlijke gegevens heeft de app berekend dat ik per dag zo’n 2675 ml water/vocht nodig heb. Dit heeft te maken met mijn lengte, gewicht en mate van activiteit. Als je meer wilt weten over de app, lees dan even deze blogpost terug.

Goals-water-drinken

Zoals je ziet kom ik lang niet iedere dag aan die 2675 ml, wel haal ik eigenlijk iedere dag de twee liter water en dus ben ik voor nu tevreden.

Ik vind het vooral lastig in het weekend. Als ik onderweg ben vergeet ik water te drinken. Thuis en op school gaat het gelukkig wel goed. Het pakken van een bidon met water of een kop thee gebeurd steeds vaker automatisch.

Voor nu is dit doel dus behaald! Tijd om na te gaan denken over een volgend doel. Welke slechte gewoonte wil jij graag aanpakken?
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

4 thoughts to “GOALS – Uitdaging #1: twee liter water drinken”

  1. Ik drink veel te weinig. Het lukt me gewoonweg niet om zoveel water te drinken op een dag. 2 liter vind ik super veel. Ik drink wel veel rooibosthee, maar desondanks haal ik die 2 liter niet.

    Slechte gewoontes.. ik zou mijn snacks wat vaker moeten laten staan. Alhoewel, ik snack niet eens altijd. Dus het mag heus wel eens van mezelf.

Reacties zijn gesloten.