Skip to main content

GOALS – Marathon Rotterdam, nog 191 dagen

O HELP!! Ik heb me inschreven voor mijn allereerste marathon!! Over 191 loop ik de marathon van Rotterdam.

Bij het zien van de aftellende klok op de website van de marathon Rotterdam schiet mijn hartslag al naar de 180 slagen per minuut. Maar donderdagnacht was het dan zo ver, de teller stond op 0 en de inschrijving ging open.

Toen we afgelopen jaar langs de kant stonden te kijken naar al die bikkels wist ik het eigenlijk al. Volgend jaar wil ik hier ook lopen! En ik ben er nog niet, maar de eerste stap is gezet: ik ben ingeschreven!

Samen met mijn vriend hoop ik over 191 dagen op 10 april mijn eerste marathon te gaan lopen. We hebben dus nog even de tijd om te trainen (gelukkig). Erg fijn ook dat we dit samen doen. We kunnen dan niet echt samen trainen, omdat hij nu eenmaal sneller is. Toch gaan we iedere zondag samen de deur uit en is het fijn hier steun aan te hebben.

Het eerste dat ik nu ga doen is dus een trainingsschema opstellen.Β En als die eenmaal van start gaat houd ik jullie wekelijks op de hoogte van mijn vorderingen. Maar eerst loop ik nog de Zevenheuvelenloop en de Bruggenloop.

Super spannend, maar ik heb er ook heel erg veel zin in!! Nu aftellen. En trainen!

Hebben jullie ook mooie hardloopevenementen of andere sportieve doelen op het programma staan? Laat het me weten!

β™₯
Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

4 thoughts to “GOALS – Marathon Rotterdam, nog 191 dagen”

    1. Bedankt! Ja dat genieten verloor ik wel een beetje tijdens het trainen voor mijn halve marathon, maar nu heb ik er wel weer echt zin in!

  1. Mooi doel! Ik heb eigenlijk totaal geen marathonambities, maar als ik dan al die enthousiaste blogs lees van mensen die wel marathons lopen…

Reacties zijn gesloten.