Skip to main content

GOALS – #Happydeherfstdoor week 4

Vorige week maakte ik een rommeltje van de #Happydeherfstdoor challenge. Deze week heb ik mijn best gedaan alle opdrachten alsnog af te vinken. Benieuwd of dat is gelukt…?

4. Mindful Monday
Mindful Monday
Deze ochtend brengen we onze laatste uurtjes in Boedapest door. Dankzij mijn vriend zijn goede wegwijswerk lopen we nog 5 kilometer. Rond de middag is het tijd om richting het vliegveld te gaan voor onze terugreis. Vanochtend genoten we voor de laatste keer van het uitgebreide ontbijt en voor onderweg halen we nog wat lekkere broodjes bij de bakker. hdhd-wk4-ma

Pas ‘s avonds zijn we thuis en ook de opdrachten van vandaag schieten erbij in. Vanaf morgen ga ik weer mijn best doen!

4. Thirsty TuesdayThirsty Tuesday
Ik begin mijn dag niet met de 8 minuten workout, mijn benen hebben na al het lopen echt even rust nodig en dus verschuif ik deze naar morgen. Ik krijg het druk met alle in te halen workouts. Ik ga wel aan de slag met een goede planning, zodat het wel haalbaar blijft.

hdhd-wk4-di
Het vermijden van koffie, alcohol en frisdrank kost me geen enkele moeite. Donderdag heb ik een toets en dus leer ik de hele dag. Ondertussen gaan er heel wat koppen thee doorheen.

4. Winning Wednesday
Winning Wednesday
Leren, leren en nog meer leren. Vandaag zit ik de hele dag met mijn neus in mijn samenvattingen. Aan het doen van klusjes kom ik natuurlijk niet, hier ga ik na de toets zeker mee aan de slag, want door alle drukte heb ik een aardige to do lijst vol met dit soort klusjes.hdhd-wk4-wo

Tussen het leren door doe ik een poging tot hardlopen, maar al na 2 minuten krijg ik pijn! Enorm teleurgesteld kom ik thuis. Vandaag snoep ik echt veel te veel, dit compenseer ik met een extra gezonde avondmaaltijd.

4. Thinking Thursday
Thinking Thursday
Vanochtend is het tentamen! Na het tentamen breng ik weer een bezoekje aan de fysio voor mijn scheenbeenblessure. Ik krijg van nieuwe oefeningen en nieuw tape. Na mijn misstap van gisteren lijk ik vandaag weer extra gemotiveerd. Ik eet lekker, maar wel gezond.

hdhd-wk4-do

Het opstellen van een bucketlist vind ik best lastig, dit is iets waar ik nooit zo over na denk van te voren. Wat ik wel weet is dat ik wil reizen! Zo zijn er nog heel wat steden die ik nog eens hoop te bezoeken, maar zou ik ook graag wat verre reizen willen maken. Op dit moment hoop ik een fijne afstudeerplek te vinden, mijn diploma te halen dit schooljaar en hierna een super leuke baan te bemachtigen. Super spannend.

4. Fitgirl Friday
Fitgirl Friday
Ik begin mijn ochtend met de 8 minuten workout en ga eind van de ochtend hardlopen. Na de mislukte poging van woensdag zijn mijn verwachtingen laag. Ik besluit gewoon te gaan rennen/lopen op gevoel en het gaat super! Maar echt ver boven verwachtingen! Zou het door het nieuwe tape komen? Kan ik mijn benen hier dan niet helemaal vol mee plakken?!

hdhd-wk4-vr

De HIT workout sla ik over, omdat al dat springen teveel is voor mijn vervelende scheenbenen. Ik ben vandaag lekker productief en ga alsnog aan de slag met de klusjes op mijn to do lijstje die te lang zijn blijven liggen.

4. Sexy Saturday
Sexy Saturday
Oeps de 8 minuten workout ben ik vandaag vergeten. Ik heb wel een leuke dag gehad! We zijn naar de Sinterklaasintocht geweest en hebben kerstinkopen gedaan bij Intratruin. Niet iets waarin ik me mooi / sexy voel, wel iets waarvan ik blij word (opdracht van woensdag).

hdhd-wk4-za

Na het avondeten besluit ik de Yoga workout van vorige week in te halen. Dit is mijn allereerste keer yoga en ik heb besloten dat ik dit eigenlijk vaker zou moeten doen. Ik ben vrij chaotisch en gestrest en merkte echt dat ik hiervan tot rust kwam. Lenig ben ik totaal niet, dat is dus iets waar nog wel aan gewerkt kan worden.

4. Sinner Sunday
Sinner Sunday
Geen echte ‘Sinner Sunday’ voor mij. Het is echt herfstweer! Eigenlijk wilde ik hardlopen, maar ik ga toch voor een thuisworkout. Ik doe de buikspieren workout die gepland stond in week 3 (een leuke workout), hierna doe ik de Power 18 workout van Darebee.

hdhd-wk4-zo

Dit was alweer de laatste week van de #Happydeherfstdoor challenge! Ik heb geprobeerd wat workouts in te halen en zo nog wat taken af te kunnen vinken. Dit is aardig gelukt! Ook heb ik het gezonde eten weer opgepakt en ik merk dat mijn motivatie weer terug komt. Ik ga nu zelf aan de slag met een sportschema voor de komende tijd.

Ik heb dan niet alle taken af kunnen vinken, wel heb ik door de verschillende opdrachten veel over mezelf geleerd en hoe ik dingen doe. Ik ben aan de slag gegaan met mijn slechte gewoontes en hier ben ik erg blij mee! Nog lang niet doe ik alles perfect, maar ik ben me er meer van bewust en probeer mezelf te verbeteren. Bedankt Followfitgirls voor deze leuke challenge! Sorry dat ik er af en toe een zooitje van heb gemaakt.


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “GOALS – #Happydeherfstdoor week 4”

Reacties zijn gesloten.