Skip to main content

GOALS – #Happydeherfstdoor week 3

De #Happydeherfstdoor challenge van Followfitgirls kwam voor mij als geroepen! Hoe de derde week is verlopen lees je in dit blog!

hdhd-wk3

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo’n rommeltje heb gemaakt van een challenge! En dat terwijl ik in eerdere blogs heb geschreven dat ik een doorzetter ben en helemaal voor dingen ga. Hoe dit komt? Die vervelende blessure en een bezoekje aan het prachtige Boedapest. Weg planning!

3. Mindful Monday
Mindful Monday
Pas ‘s avonds schrijf ik mijn doelen op. Ik ben altijd wel bezig met doelen, maar echt lagertermijn denken doe ik niet zo regelmatig. Uiteindelijk is dit mijn lijstje geworden:

– Afstudeerplek vinden -> CV en sollicitatiebrief up-to-date maken, de komende 2 weken minimaal 10 brieven versturen.
– Een voldoende voor toets halen -> Boeken lezen en samenvattingen maken en de twee dagen voor de toets leren, leren en nog meer leren.
– Blessure vrij zijn -> Dagelijkse oefeningen doen en naar de fysiotherapeut.
– Nieuw sportschema opstellen -> Na bezoek aan fysiotherapeut een hardloopopbouw schema opstellen en een krachttrainingsschema met circuit trainingen.
– Marathon lopen -> Mij aan het trainingsschema houden.
– Relatie onderhouden -> Eén keer in de maand een ‘date’ plannen.

3. Thirsty TuesdayThirsty Tuesday
Oeps, ik ben vanochtend vroeg wakker en als ik dan van mijn app mijn to do lijstje te zien krijg (met bovenstaande doelen) heb ik mijn bakje havermout al op en zit ik een een kop zwarte thee. Morgen een nieuwe poging!

3. Winning Wednesday
Winning Wednesday
Vandaag begin ik alsnog met een glas lauwwarm water met citroen. De rest van de dag drink ik alleen water en groene thee. Niet heel lastig, omdat ik eigenlijk altijd alleen maar water en thee drink. Het enige verschil met normaal is dat ik ook zwarte thee en rooibos thee drink. Gelukkig is groene thee toch wel favoriet, een makkie dus!
hdhd-wk3-wo

Ook doe ik netjes de 7 minuten workout van deze week!

3. Thinking ThursdayThinking Thursday
Ik maak heel regelmatig lijstjes waar ik blij van word ‘Mijn favorieten‘. Vaak wekelijkse blogs. Vandaag mijn top 3 aller tijden:
1. Mijn gezinnetje: vriendlief en Nala
2. Mooi weer en de natuur
3. Lekker (en gezond) eten

hdhd-wk3-do

Deze middag breng ik een eerste bezoekje aan de fysio. In de wachtkamer lees ik de Runner’s World (wat een leuk tijdschrift). Het resultaat: benen vol vrolijk gekleurd tape.

3. Fitgirl FridayFitgirl Friday
Deze vrijdagochtend ging de wekker al om half 5. Ik vertek namelijk richting Boedapest voor een lang weekend! Het gezonde recept maakte ik al eerder deze week (pompoensoep), de video kan ik helaas niet afvinken (misschien volgende week alsnog).

hdhd-wk3-vr

Wel lopen we in Boedapest zo’n 20 kilometer, wat dat betreft wel een ‘fitgirl friday’. Helaas is al het eten dat ik deze dagen wegwerk niet erg ‘fitgirl proof’.

3. Sexy SaturdaySexy Saturday
Thuis dacht ik nog even dat ik in Boedapest ook die workouts wel kon doen, eenmaal weg ben ik dit natuurlijk helemaal vergeten.

hdhd-wk3-za

Ook vandaag wandelen we zo’n 18 kilometer. We hebben mijn TomTom horloge iedere dag bij ons, maar helaas is de batterij iedere dag rond het avondeten leeg.

3. Sinner SundaySinner Sunday
Slechte gewoontes? In plaats van ze op te schrijven ben ik deze zondag vooral bezig met het bezigen van mijn slechte gewoontes in Boedapest. Haha, nee hoor valt mee. Voor de derde dag op rij lopen we vandaag zo’n 20 kilometer.

hdhd-wk3-zo

Maar nu een paar dagen later alsnog mijn ongezonde gewoontes op een rijtje gezet:
– Op nummer 1 staat absoluut snacken! -> Verbeteren door grotere basismaaltijden (ontbijt, lunch en diner) te eten.
– Eenmaal begonnen met eten/ snacken niet meer kunnen stoppen -> Na een maaltijd langer afwachten of ik echt nog honger heb.
– Te weinig drinken -> Ik werk er al even aan, maar dit zal altijd een lastig punt zijn voor mij.

Zoals je kan lezen heb ik er echt een rommeltje van gemaakt de afgelopen week. Ik hoop in week 4 een inhaalslag te gaan maken! Misschien niet helemaal volgens de planning, maar ik wil al die vakjes af kunnen vinken aan het eind van de challenge!


Nathalie

Nathalie

Blogger missionnana.nl

One thought to “GOALS – #Happydeherfstdoor week 3”

Reacties zijn gesloten.