Skip to main content
Blog-news-fitgirlcode

BLOG NEWS – Nieuwe uitdaging: #FITGIRLCODE blogger

Ik heb heel leuk nieuws!! Ik ga namelijk aan de slag als blogger bij #FITGIRLCODE! Wat dit gaat betekenen voor Mission Nana lees je in mijn blog van vandaag…

Ik heb natuurlijk ontzettend veel zin om te gaan bloggen voor #FITGIRLCODE. Hoe leuk is het om zo nog meer meiden te kunnen motiveren en inspireren!

Maar wat betekend dit nu voor Mission Nana? Het is zeker mijn bedoeling om ook hier regelmatig blogs te blijven plaatsen. Mijn weekplanning heb ik (zoals je misschien wel hebt gemerkt) al even niet meer aangehouden en hier ga ik voorlopig ook niet meer mee werken.

De fit blogs zullen zich meer verplaatsen naar #FITGIRLCODE. Mission Nana zal ik meer gaan zien als een lifestyle blog. Natuurlijk hoort binnen mijn lifestyle ook sporten en gezond eten, dit zal je dan ook echt wel terug blijven zien op Mission Nana.

Op Mission Nana zal je zeker mijn maandelijkse eetdagboeken blijven zien en natuurlijk de blogs van Nala. Ook wil ik een wekelijkse diary gaan plaatsen, waarin ik vertel over mijn week. Verder moet ik mijn draai hier een beetje opnieuw vinden, maar dat komt helemaal goed!

Benieuwd naar mijn eerste blogs? Bekijk mijn #FITGIRLCODE account hier.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!
Handtekening-Nana

Nathalie

Blogger missionnana.nl

2 thoughts to “BLOG NEWS – Nieuwe uitdaging: #FITGIRLCODE blogger”

Reacties zijn gesloten.